Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Epoxyvloer-info.nl Onafhankelijk advies over epoxyvloeren!
Epoxyvloer-info.nl

Epoxyvloer voor jouw bedrijf of winkel in Terstraten

Ben je ondernemer in Terstraten en wil je een epoxy gietvloer laten leggen in je kantoor, winkel of bedrijfshal? Dan helpen wij je graag verder en kunnen je tevens in contact brengen met experts die je een kostenoverzicht kunnen toesturen. Het is altijd verstandig om eerst het aanbod in jouw regio te vergelijken voordat je een keuze gaat maken. Dit kun je doen door gratis meerdere offertes op te vragen.

Epoxyvloer

Epoxyvloeren in Terstraten kwamen voornamelijk terug in winkels of bedrijven, omdat het een duurzaam materiaal is wat niet snel aanzienlijke schade oploopt. Naast tegen een stootje kunnen is epoxy ook goed opgewassen tegen bijvoorbeeld chemicaliën en zuren, waardoor het ook in laboratoria goed zijn werk doet. Mede hierdoor is dit type gietvloer ook aanzienlijk populair geworden de afgelopen jaren. Maar dan vraag je jezelf misschien af, wat is epoxy nu precies? Het is een kunststof polymeer wat gemaakt wordt uit aardolie. Er worden nog veel meer dingen van gemaakt dan alleen maar vloeren, je ziet ook vaak epoxy coatings en lijmen, en je ziet het ook regelmatig terugkomen in bijvoorbeeld de spoiler of bumper van een auto. Een veelzijdig materiaal wat op veel manieren gebruikt kan worden dus.

PU vloeren kom je veel tegen in woningen. Maar wat is het (technische) verschil tussen epoxy en PU vloeren precies? Bekijk het hier.

Prijs epoxyvloer Terstraten

Een epoxyvloer is bij specialisten in Terstraten gemiddeld wat duurder dan bijvoorbeeld een normale gepolierde betonvloer, want je moet bij de kosten van een epoxyvloer al gauw denken aan zo’n €60 euro per vierkante meter. Dit kan zelfs nog oplopen tot rond de €140 aangezien je bijzonder veel mogelijkheden hebt wanneer het aankomt op de afwerking van de vloer. Er zijn ook verschillende toepassingen (denk aan ziekenhuizen, laboratoria, serverrooms, showrooms, evenementenhallen etc.). Er zitten dus verschillen in de opbouw van een epoxyvloer maar ook de afwerking is belangrijk en hebben allemaal een invloed op de eerder genoemde prijzen. Zie ook pagina prijs.

Soort gietvloer Dikte Prijs per vierkante meter (m2) Verwarmen?
Epoxyvloer 2 tot 6 mm €60 euro tot €140 euro Niet mogelijk

Voor de exacte kosten van jouw opdracht kun je het beste offertes bij diverse gietvloerspecialisten opvragen.

Onderhoud

Veel mensen in Terstraten die ervoor gekozen hebben om een epoxyvloer aan te leggen komen er na een tijdje achter dat de vloer op meerdere plekken kleine krasjes heeft. Bij een epoxyvloer is het belangrijk de vloer gedurende het jaar meerdere keren te onderhouden, het is geen arbeidsintensief onderhoud maar het is wel belangrijk om het met het verstrijken van de tijd goed bij te houden. Zie hiervoor pagina onderhoud epoxyvloer.

Bedrijfsvloeren dienen sterk te zijn

Epoxyvloeren zijn, net als vele andere gietvloeren, ook erg hygiënisch. Omdat ze geen naden bevatten, kun je ze makkelijk schoonhouden en kunnen vloeistoffen zich niet nestelen of er intrekken. Daarnaast is epoxy ook tegen het morsen van zuren en chemicaliën bestand en zal het daar geen schade aan ondervinden. Dit kan vele voordelen hebben bijvoorbeeld in een kantine, of in een chemische ruimte. Simpelweg met een dweil of een schoonmaakmachine langsgaan en de vloer is weer vlekkeloos.

Ook is een epoxyvloer in staat om zwaar gebruik te weerstaan. Daarom vind je het in Terstraten vaak in parkeergarages en fabrieken (zie ook: bedrijfsvloeren). Zware machines, auto’s en werkwagens kunnen zonder problemen op en neer rijden. Ook zal er weinig schade aan de vloer worden aangericht als er gereedschappen of andere voorwerpen op vallen. Daarom heeft een epoxyvloer jouw bedrijf veel te bieden. Laat gietvloerbedrijven je meer vertellen over de mogelijkheden.

 

Offertes voor gietvloeren ontvangen?

Kies voor een erkend specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten