Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Epoxyvloer-info.nl Onafhankelijk advies over epoxyvloeren!
Epoxyvloer-info.nl

Bedrijfsvloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je bedrijf, dan is epoxy een zeer populaire en praktische keuze. Of je nu een nieuw pand aan het bouwen bent, of je wilt je huidige vloer vervangen, epoxyhars heeft een aantal voordelen waardoor het zeker het overwegen waard is. Hier lees je welke voordelen dit zijn.

Het uiterlijk

Wil je een vloer die als een echte blikvanger zal functioneren in je bedrijf? Epoxyvloeren kunnen namelijk in vele kleuren worden aangelegd en met een verscheidenheid aan motieven. Zo kun je de vluchtroutes erin verwerken in het geval van een noodsituatie, je kunt bij de ingang het logo van het bedrijf in de vloer laten plaatsen of een motto toevoegen zodat mensen worden gemotiveerd.

Hygiëne

Epoxyvloeren zijn, net als vele andere gietvloeren, ook erg hygiënisch. Omdat ze geen naden bevatten, kun je ze makkelijk schoonhouden en kunnen vloeistoffen zich niet nestelen of er intrekken. Daarnaast is epoxy ook tegen het morsen van zuren en chemicaliën bestand en zal het daar geen schade aan ondervinden. Dit kan vele voordelen hebben bijvoorbeeld in een kantine, of in een chemische ruimte. Schoonmaaksters kunnen simpelweg met een dweil of een schoonmaakmachine langsgaan en de vloer is weer vlekkeloos.

Kracht

Als laatste is een epoxyvloer in staat om zwaar gebruik te weerstaan. Daarom vind je het vaak in parkeergarages en fabrieken. Zware machines, auto’s en werkwagens kunnen zonder problemen op en neer rijden. Ook zal er weinig schade aan de vloer worden aangericht als er gereedschappen of andere voorwerpen op vallen.

Eventuele nadelen

Waar je wel rekening mee moet houden is dat epoxyhars erg hard is en daardoor niet erg flexibel. Hierdoor kunnen er sneller krassen ontstaan en kan de vloer barsten als de ondergrond niet volledig egaal en vlak is. Ook is het vrij gehorig, als er overheen gelopen wordt bijvoorbeeld. Dit kan een probleem zijn als je een bedrijf hebt waar veel wordt gecommuniceerd met klanten.

 

Offertes voor gietvloeren ontvangen?

Kies voor een erkend specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten