Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Epoxyvloer-info.nl Onafhankelijk advies over epoxyvloeren!
Epoxyvloer-info.nl

Epoxyvloer prijs

Ben je op zoek naar een epoxyvloer maar weet je niet zeker hoeveel dit jou gaat kosten? De prijs van epoxyvloeren verschilt en het is zeker afhankelijk van welke aanbieder jij kiest hoeveel de vloer gaat kosten. Wel zijn er bepaalde punten waar je rekening mee dient te houden zodat jij zeker weet dat jij de allerbeste deal krijgt, en ook de allerbeste vloer.

Voordeel van epoxy

Epoxyvloeren zijn de laatste tijd steeds vaker te zien in huizen, waar het vroeger alleen in garages, loodsen en werkplaatsen te vinden was zie je het tegenwoordig ook regelmatig in huis. Vooral de mate van aanpasbaarheid bij een epoxyvloer is aantrekkelijk voor veel mensen en de mogelijkheid om verschillende afwerkingen en kleuren te kiezen is een grote reden waarom mensen voor een epoxyvloer kiezen.

Waar moet ik aan denken qua prijs?

Epoxyvloeren zijn over het algemeen niet goedkoop, in vergelijking met andere vloeren is een vloer van epoxy ietwat duurder dan de rest. Een vloer van polyurethaan is als enige nog duurder in de aanleg. Bij een epoxyvloer is het sterk afhankelijk van de hoeveelheid meters die je af wilt nemen, ook de hoeveelheid hoeken in de kamer zijn een belangrijk onderdeel van de prijs. Bij een epoxyvloer van zo’n twintig tot vijftig vierkante meter moet je denken aan een prijs van ongeveer €70 per vierkante meter. Het is net als bij veel andere materialen mogelijk om een betere prijs af te spreken wanneer je een grotere oppervlakte af wilt nemen. De epoxyvloer is echter wel bijzonder hard, en wordt daardoor als één hele solide plaat gelegd. Hier moet je rekening mee houden aangezien het belangrijk is dat de vloer in één keer gelegd kan worden.

Soort gietvloer Dikte Prijs per vierkante meter (m2) Verwarmen?
Epoxyvloer 2 tot 6 mm €60 euro tot €140 euro Niet mogelijk

Laat je vrijblijvend adviseren door specialisten en vergelijk het aanbod.

 

Offertes voor gietvloeren ontvangen?

Kies voor een erkend specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten