Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Epoxyvloer-info.nl Onafhankelijk advies over epoxyvloeren!
Epoxyvloer-info.nl

Epoxyvloer kleuren

Als het tijd is om een nieuwe vloer uit te kiezen, dan is een gietvloer een optie. Deze vloeren zijn steeds meer in trek om hun uitzonderlijke uiterlijk en vele voordelen. Je kunt dan ook vele verschillende gietvloeren vinden en een epoxyvloer is hier één van. Welke ontwerpkenmerken kun je van zo’n vloer verwachten?

Het algehele uiterlijk

Epoxyvloeren en andere gietvloeren worden in vloeibare vorm aangebracht op de vloer. Dit wordt vaak in verschillende lagen gedaan waaraan je een naadloze en egale vloer overhoudt. Gietvloeren staan bekend om hun strakke en moderne uiterlijk, ze zijn erg hygiënisch, waterdicht en makkelijk te reinigen. Epoxyhars gietvloeren zijn daarbij ook stoot- en slagvast en zijn bestand tegen zuren en chemicaliën.

De kleurmogelijkheden

Je kunt een epoxyharsvloer laten aanleggen in elke RAL-kleur, maar als je zelf een idee hebt kunnen sommige leveranciers deze kleur ook scannen en aanmaken. Ook is het mogelijk om verschillende kleuren te combineren en een motief te laten plaatsen. Dit kan handig zijn in het bedrijfsleven als je op de grond bijvoorbeeld vluchtroutes wilt laten verwerken. Je kunt hiervoor ideeën krijgen bij de leverancier, maar je kunt ook je eigen motief aanleveren en verwezenlijken in je vloer.

Prints, motto’s en logo’s

Daarnaast is de techniek nu zo ver ontwikkeld dat je ook andere designs in je vloer kunt laten verwerken. Heb je een bedrijf, denk dan aan een logo bij de ingang. Ook kun je teksten laten plaatsen, een gedeelte van je favoriete gedicht of een motto om op te beuren of te motiveren. Als laatste kun je een afbeelding laten plaatsen. Denk hierbij aan een zee scene in de badkamer of een ruimte scene in de slaapkamer. Je kunt het zo gek niet bedenken en met en epoxyvloer is het mogelijk. Laat je gasten of klanten verrassen; met een epoxyvloer heb je een echte blikvanger te pakken.

 

Offertes voor gietvloeren ontvangen?

Kies voor een erkend specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten