Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Epoxyvloer-info.nl Onafhankelijk advies over epoxyvloeren!
Epoxyvloer-info.nl

Voor industrie

Een vloer in fabrieken of andere industriële omgevingen heeft het zwaar te verduren. Het heeft te maken met intensief gebruik, soms door erg zware voertuigen, moet grote machines dragen en het morsen van vloeistoffen kunnen weerstaan. Een zachte vloer zou dus ook niet verstandig zijn. Hier lees je waarom epoxyhars gietvloeren hier zo geschikt voor zijn.

Makkelijk schoon te houden

In industriële omgevingen wordt veel gemorst, wordt van alles naar binnen- en rondgelopen en zit een ongeluk in een klein hoekje. Epoxyhars kan het morsen van water, zuur en chemicaliën weerstaan en zal hier geen schade aan oplopen. Omdat het hars vloeibaar op de ondervloer wordt aangebracht is de vloer naadloos, wat betekent dat het een ondoordringbare beschermlaag vormt. Daardoor is het ook makkelijk schoon te maken en houden, praktisch en erg hygiënisch in het gebruik.

Sterk

Een ander kenmerk wat epoxyhars gietvloeren uitermate geschikt maakt voor de industrie is dat het sterk en hard is. Daarom zie je het vaak toegepast in parkeergarages waar dag en nacht auto’s in- en uitrijden. De epoxyharsvloer kan dit goed weerstaan en zal naast auto’s ook andere voertuigen moeiteloos kunnen dragen. Een ander voordeel van deze hardheid is dat het weinig schade zal ondervinden als er zware voorwerpen op vallen. Waar je wel rekening mee moet houden is dat epoxyhars niet flexibel is. Het kan dus scheuren op plekken waar de ondervloer niet egaal is en het is gevoelig voor krassen.

Een interessant uiterlijk

Heeft jouw fabriek of ander industrieel gebouw een gedeelte waar het klanten kan ontvangen en waar kantoren zijn? Hier kan je met een gietvloer vele kanten op. Het is mogelijk het logo van je bedrijf te laten verwerken en je kan de vloer krijgen in vele verschillende kleuren en ontwerpen, waaronder je eigen. Voor een praktische vloer op de werkplek en een blikvanger in het kantoor- en ontvangstgedeelte is epoxyhars een uitstekend materiaal.

 

Offertes voor gietvloeren ontvangen?

Kies voor een erkend specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten