Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Epoxyvloer-info.nl Onafhankelijk advies over epoxyvloeren!
Epoxyvloer-info.nl

Voor loodsen

Loodsen zijn gebouwen voor de opslag van goederen. Hier worden dagelijks producten in- en uitgereden en verplaatst en de vloer in een loods heeft het dus zwaar te verduren. Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je loods, dan heb je dus een sterke vloer nodig die het liefst ook lang meegaat en dit niveau van belasting goed aan kan. Gietvloeren staan bekend om hun sterke eigenschappen en langdurig leven. Epoxy gietvloeren zijn de sterkste in het assortiment en hebben vele kenmerken waarmee ze het leven in een loods kunnen verdragen.

Wat is epoxy?

Epoxy is een soort van kunsthars dat wordt gebruikt voor vloeren, maar ook in de scheepsbouw, de vliegtuigmodellenbouw en industrie. Het valt onder de groep van polymeren en is een tweecomponentenlijm die ook veel wordt toegepast in coatings. Een epoxyhars gietvloer wordt in vloeibare staat aangebracht en meestal wordt dit gedaan in vier of meer lagen. Eén van deze lagen is van epoxyhars waardoor de vloer erg hard en sterk wordt.

Waarom epoxyhars voor je loods?

Dit harde en sterke karakter van de vloer zorgt ervoor dat het ook erg verdraagzaam is. Het kan zware belasting erg goed hebben, zowel van voertuigen als van machines en stellages. Een ander groot voordeel is dat het niet gevoelig is voor het morsen van water, zuren of andere chemicaliën. En omdat het geen naad heeft en dus een ononderbroken bescherming vormt, kunnen vloeistoffen zich nergens vestigen en is het ook makkelijk schoon te maken en houden.

Eventuele problemen

Waar je erg goed op moet letten als je een epoxyhars vloer aan laat leggen is dat je ondervloer schoon en volledig egaal en stabiel is. Is dit niet het geval, dan kan de epoxyhars gietvloer barsten omdat het materiaal niet flexibel is. Daarnaast is het door deze hardheid ook krasgevoelig. Heb je echter een goede ondergrond, dan een epoxyvloer in je loods makkelijk tientallen jaren meegaan.

 

Offertes voor gietvloeren ontvangen?

Kies voor een erkend specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten