Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Epoxyvloer-info.nl Onafhankelijk advies over epoxyvloeren!
Epoxyvloer-info.nl

Voor winkels

Heb je een sterke en makkelijke vloer nodig voor je winkel, dan is een gietvloer van epoxyhars een oplossing. In winkels wordt de vloer veel belast en kunnen allerlei ongelukjes gebeuren. Een vloer die makkelijk te reinigen is en niet snel beschadigd zou dus handig zijn. Ook kun je met epoxyhars een belangrijke indruk achterlaten waardoor klanten je winkel niet snel zullen vergeten.

De voordelen van gietvloeren

Er zijn veel verschillende soorten gietvloer. Deze worden aangebracht door ze vloeibaar op de vloer te gieten, waardoor een naadloos en dus hygiënisch oppervlak ontstaat. Gietvloeren staan bekend om hun strakke en moderne uiterlijk en epoxyhars is hier geen uitzondering op. Ze zijn makkelijk schoon te maken, kunnen lang meegaan en zijn in allerlei uitvoeringen te krijgen. Wil je een gietvloer voor je winkel, dan kun je vast een geschikte soort vinden. Maar waarom is epoxyhars zo geschikt?

Epoxyhars in de winkel

Epoxyhars staat er om bekend dat het hard is en dat het bestand is tegen water, zuren en chemicaliën. Deze hardheid heeft tot gevolg dat het veel gebruik goed kan weerstaan en dat het stoot- en slagvast is. Wel is het gevoelig voor krassen en kan het scheuren als de ondervloer niet egaal of stabiel is. Voordat je de vloer laat aanleggen kun je dus het beste zorgen dat dit goed in orde is.

Ontwerpkenmerken

Het interessante van epoxyhars gietvloeren is dat je er elk ontwerp in kunt laten verwerken dat je wil. Ook kun je het in elke kleur vinden en deze zijn te combineren. Het is dus mogelijk om een vloer aan te leggen in één kleur, maar ook naar je eigen ontwerp of een ontwerp van de leverancier. Daarnaast kun je het logo van je winkel in je vloer laten verwerken, een motto toevoegen of een afbeelding. Zo kun je met je winkelvloer een reclamebord en een blikvanger creëren die klanten lang bij zal blijven.

 

Offertes voor gietvloeren ontvangen?

Kies voor een erkend specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten